17jul
By: Herman Hoefnagel Aan: juli 17, 2016 In: Internationaal Comments: 0

Degelijk Duits bedrijf speelt belangrijke rol bij onze dienstverlening

Om aan de meest uiteenlopende vragen te kunnen voldoen heeft Hoefnagel Special Alloys & Services in de loop der jaren een breed netwerk opgebouwd.  Een bijzondere partner waar Hoefnagel al 10 jaar nauw mee samenwerkt is Band und Feinstahl Service uit Duitsland.

De twee bedrijven kwamen met elkaar in contact toen Herman Hoefnagel bandstaal zocht voor de productie van industriële broodmachinemessen. ‘Kwaliteit op voorraad’ is de bedrijfsfilosofie van dit gründliche Duitse bedrijf. “Ze leveren uitzonderlijke materialen voor uitzonderlijke projecten, net als ik”, zegt Hoefnagel. “Onze Duitse partner levert de meest uiteenlopende roestvaststaal- en koolstofstaal-soorten In zachte en harde uitvoering. Bandstaal is leverbaar van 0.02 mm tot 1.5 mm dik en met een breedte van 2 mm tot maximaal 306 mm uit voorraad  en uit productie tot 1250 mm. Niet alleen in standaard uitvoering maar met bewerkte kanten op rol of spoel . De klant vraagt en wij bedenken de oplossing”.

“Grote voordeel van onze samenwerking vind ik dat er geen minimale afname is, dus kleine én grote hoeveelheden zijn mogelijk”, vervolgt Hoefnagel. “Of je nu 100 meter nodig hebt of een spoel van 500 kg.  Als troubleshooter ben ik vaak op zoek naar speciale materialen en speciale staalsoorten, soms in heel kleine hoeveelheden en een andere keer weer gigantisch veel. Band und Feinstahl Service kan het allemaal leveren. En heel belangrijk; ze doen dat ook op zeer korte termijn!”

Klantspecifiek tot in detail
Hoefnagel Special Alloys & Services is actief in de meest uiteenlopende branches, maar de samenwerking met Band und Feinstahl Service is het meest van toepassing op de verenindustrie, stanzerijen en de grafische industrie. Alle leveringen zijn klantspecifiek, zelfs aan de verpakking kunnen eisen worden gesteld.

“Op verzoek van een klant verzenden wij bijvoorbeeld kleine ringen in pizzadozen, dit omdat zij deze ringen wereldwijd nodig hebben en een pizzadoos een handig verzendformaat is. Wij regelen echt alles volgens de wens van onze klant. De tevredenheid van de klant is ons doel.”

Band- und Feinstahl Service
Band- und Feinstahl Service