Full service oplossingen,

wij bedenken ze graag voor en met u

Full service en oplossingsgericht

Hoefnagel Special Alloys & Services is een full service handelsonderneming die ter bestrijding van corrosie, slijtage en extreem lage of hoge temperaturen tijdens productieprocessen innovatieve oplossingen bedenkt. Wij zijn onafhankelijk en werken internationaal. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige materialen, producten en technieken evenals een wereldwijd netwerk van specialisten en niet in de laatste plaats van onze ervaring en kennis. Wij leveren aan gereedschapmakers, stamperijen, ruimtevaart, -chemische en aanverwante industrieën.

overzicht_staal stainless_surgical_kit

Leveringen over de hele wereld

Wij leveren over de hele wereld aan internationaal opererende bedrijven die het belangrijk vinden om hun productieproces te waarborgen of weer snel op gang te brengen door stilstand te verkorten of te voorkomen. U kunt hierbij denken aan gereedschapmakers, apparatenbouwers, machinebouwers, stamperijen en productiebedrijven in de offshore, chemie en petrochemie. Daarnaast leveren wij aan de hi-tech industrie zoals de ruimte- & luchtvaart de semiconductor-, medische-, of de daaraan verwante industrie en alle bedrijven die te maken heeft met de bestrijding van corrosie, slijtage en extreem lage of hoge temperaturen. Onze klanten zijn multinationals als Boeing, Audi, Shell, Arcelor-Mittal en vele anderen maar ook zeker het midden en klein bedrijf (MKB) is bij ons aan het juiste adres.

Waarom u voor ons kiest?

Hoefnagel Special Alloys & Services werkt altijd oplossingsgericht en geeft u het advies waar u op lange termijn het best mee uit bent. In onze visie is voorkomen beter dan genezen.

We leveren u een totaaloplossing. U doet daarom zaken met 1 bedrijf in plaats van meerdere. Dat communiceert gemakkelijk en levert voordeel op! Wij stemmen alles nauwkeurig op elkaar af.

Met onze technische achtergrond, van meer dan 30 jaar, weten wij wat we doen en waarom we het doen. Onze activiteiten zijn er op gericht om voor elk probleem u een optimale oplossing te geven die u snel verder help.

Wij denken met u mee, wij voeren niet alleen uit. Wij inventariseren, indien nodig, eerst grondig naar de oorzaak van het probleem, voordat we u een oplossing aandragen of starten met de uitvoering van uw opdracht!

Doordat we een kleine organisatie zijn, weten wij wat er bij u speelt. U heeft één vast aanspreekpunt die altijd bereikbaar is voor u! Wij werken internationaal en zijn daarom 24/7 bereikbaar.

Advies, Leveren, Bewerken én Na-behandelen

Onze full service dienstverleningen bestaat advies, leveren, bewerken én na-behandelen.

Wij smeden het ijzer als het heet is en zijn er ook op gebrand om lang met u te kunnen werken. Daarom hechten wij veel belang aan het resultaat van de oplossing. Wij gaan er vanuit dat als wij dit goed aanpakken u graag met ons blijft samenwerken.

Samen met u bepalen we welke oplossing het beste is. U weet immers het meest over uw organisatie en specialisatie. Daarentegen weten wij alles van de mogelijkheden van de benodigde toeleveranciers.

Voor projecten waarvan de uitvoering van materialen waarvan afmeting en materiaal soort duidelijk is hebben wij een netwerk van juiste leverancier(s).

Disciplines succesvol laten samenwerken,

wij smeden ze feilloos aan elkaar

Ons Netwerk

Door toenemende technologie zijn veel toeleveranciers genoodzaakt zich steeds verder te specialiseren in hun core business. Hierdoor zijn vaak meerdere partijen nodig voor de realisatie van uw opdracht. Met ons bedrijf heeft u toegang tot een groot internationaal netwerk aan zeer uiteenlopende gespecialiseerde toeleveranciers.

In de verschillende facetten van het productieproces selecteren wij voor u de best geëquipeerde specialisten. Vanuit onze brede ervaring smeden wij voor u de verschillende disciplines feilloos aan elkaar. Wij geven u hierbij steeds weer die objectieve adviezen die u echt verder helpen. Wij werken hierbij niet vanuit een vertegenwoordiging maar doen dit geheel zelfstandig zodat u één onafhankelijk en flexibel aanspreekpunt heeft.

Als een spin in het web zorgen wij dat alle disciplines succesvol samenwerken om samen nog succesvoller te zijn. Wij doen dit graag niet alleen voor u maar ook met u en altijd vanuit de filosofie dat het u ontzorgt en tijd bespaard.

Een deskundige partner

Hoefnagel Special Alloys & Services is ontstaan doordat gereedschapmakers en stamperijen steeds vaker een beroep deden op de ervaring en kennis van de oprichter Herman Hoefnagel. Vandaag de dag maakt ook de ruimtevaart, -chemische en aanverwante industrie gebruik van onze specialisatie. Zij doen dit omdat ook onze toeleveranciers zich steeds verder specialiseren en de technische productieprocessen van onze meeste klanten complexer en geavanceerder worden.

Herman HoefnagelWij kunnen voorkomen dat er meerdere toeleveranciers nodig zijn om goede bestendigde oplossingen te realiseren. Met Hoefnagel Special Alloys & Services heeft u één deskundige partner die dit voor u organiseert en vanuit comakerschap echte effectieve en innovatieve oplossingen bedenkt.

Onze klanten

Wij leveren producten aan gereedschapmakers, apparatenbouwers, machinebouwers, stamperijen en productiebedrijven in de offshore, chemie en petrochemie. Daarnaast leveren wij aan de hi-tech industrie zoals de ruimte- & luchtvaart de semiconductor-, medische-, of de daaraan verwante industrie.